Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010

Ο γαμπρός το 'σκασε

Στο πλαίσιο της εφιαλτικής αναζήτησης του τι θα φορέσει το μωρό τη μεγάλη μέρα, διότι λόγω δουλειάς έχουμε βαρεθεί να το βλέπουμε με ένα κοστούμι, οπότε καταλαβαίνετε πως κάτι τις παραπάνω θα πρέπει να έχει το συγκεκριμένο κοστούμι για να καταλάβουμε τη διαφορά, από την άλλη βέβαια εννοείται ότι αυτό το κάτι τις ΔΕΝ θα πρέπει να είναι π.χ. λαμέ πέτα, που βλέπω σε κάτι βιτρίνες και μου έρχονται σπασμοί, και σε κάθε περίπτωση πολύ θα θέλαμε να αποφύγουμε να μοιάζει το μωρό με το Σάκη Ρουβά σε παρουσίαση της Eurovision -στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτού του φοβερού ερωτηματικού που κρέμεται πάνω από τα κεφάλια μας 25 μέρες περίπου πριν το γάμο (μαζί πάντα με κάτι φωτιστικά που δεν έχουμε πάρει ακόμα και διάφορες λοιπές μαλακίες, όχι πείτε μου δηλαδή, γιατί πρέπει να έχω φωτιστικά για να παντρευτώ; εεε; γιατί;), καταφύγαμε στη συμβουλή της θεάς sister, που πάνω κάτω ξέρει τα γούστα μας (κοινώς ότι εγώ είμαι η τρελή του χωριού και ότι αμφότεροι έχουμε μια αδυναμία στα ρετρό πράγματα), η οποία και μας έστειλε το εκπληκτικό αυτό απαντητικό e-mail, το οποίο και παραθέτω αυτούσιο:

Μετά από ατυχή αναζήτηση στο διαδίκτυο (όχι για να μη λέτε ότι δε σας
σκεφτόμαστε) σου στέλνω απλώς αυτήν την πανθομολογουμένως πιστεύω
καυλο-φωτογραφία του clark Gable που αν δεν κάνω λάθος ήταν της εποχής που
μας ενδιαφέρει για να παίρνει ιδέες ο bro.
Υ.Γ. Κατά προτίμηση το καινούργιο σακάκι ας μην το λεκιάσει με αίμα ούτε να
το σύρει σε σκόνη - πες του θα είναι αρκετά macho και καθαρός.
Φιλάκια

4 σχόλια:

stassa είπε...

Ρε συ, μη με κάνεις να λιποθυμώ από πάθος όταν πίνω καφέ, χάλια έγινα πάλι.

Unknown είπε...

το να βάλει ό,τι και στον αρραβώνα το σκεφτήκατε; ή και τίποτα απολύτως!

DaisyCrazy είπε...

ΑΑΑΑΑ άψογη πρόταση δεν το συζητώ! Να την υιοθετήσετε. Κι αν μοιάζει ο γαμπρός έστω και λίγο με τον Κλαρκ ακόμα καλύτερα ;)

Άντε με το καλό βρε και να θυμάστε γάμος χωρίς φωτιστικά γίνεται; Εμ δε γίνεται! LOL

Νάρκισσος είπε...

stassa: Αμάν βρε παιδάκι μου, εγώ τον πόνο μου προσπαθώ να σας πω, γιατί γελάτε τώρα εσείς δεν μπορώ να το καταλάβω! :Ρ

OfClubs: Και το είχα σκεφτεί ρε, το ορκίζομαι, να βάλω υστερόγραφο "μερικοί-μερικοί που θα σπεύσουν να προτείνουν να έρθει τσίτσιδος, παρακαλούνται να ΜΗΝ το κάνουν", αλλά είπα τελικά μπα, δεν θα το κάνει. Και φυσικά διαψεύστηκα.

DaisyCrazy:Υπερήφανα δηλώνω ότι πλέον έχουμε ΚΑΙ φωτιστικά (τα οποία καλό θα ήταν να μπούμε στον κόπο να τα κρεμάσουμε κιόλας κάποια στιγμή) ΚΑΙ ρούχα. Τα ρούχα δεν μοιάζουν με του Κλαρκ βέβαια, αλλά αν κρίνω από το πώς τον κοιτάζανε οι πωλήτριες, μάλλον του πάνε :)